Naš tim

#Upoznajnas

clan

clan

clan

clan

clan

clan

clan

Dejan Brcković – Brcki

Producent i vlasnik PROteam-a! Ovaj iskusni, profesionalac, sve je samo ne tipični „vlasnik“. Svoj tim ljudi vodi po principu „Ja nisam šef, ja sam kolega“! Nesuđeni Agronom, slučajno je još u studenskim danima zalutao u tehničku produkciju. Bogato iskustvo od preko 20 godina u video i event produkciji stekao je u početku kroz asistiranje na projektima a kasnije u samostalnim vođenjima projekata. Možemo se pohvaliti da je naš Brcki kao dio tima ili samostalno kao producent sudjelovao u organizaciji Noći gutača reklama, Be CROative, Nautic Cinema, Zlatna kuna, Kupujmo Hrvatsko, 70 godina Ericsson Nikole Tesle, Bosch, 24 sata Digital Take over, HP 25 godina i mnogih drugih renomiranih projekata. PROteam je osnovao s ciljem pružanja najkvalitetnije tehničke produkcije i korištenje novih tehnologija u marketingu i produkciji!
Nakon toliko godina iskustva organizacije, ovaj posao predstavlja mu izazov, strast i mjesto za dokazivanje i traženje novoga.

Iva Sarić (Lukić)

Brzina i detalji su mindset ove mlade diplomirane ekonomistice održivog razvoja. Kvalificirana za organizaciju bilo kojeg tipa eventa, od sajma preko konferencija pa sve do svečanih dodjela nagrada. Iva je kao project manager dio PROteama zaslužna za koordinaciju i realizaciju svih želja klijenata. Sedmogodišnje iskustvo je stekla organizirajući razne korporativne, tematske, interne i eksterne konferencije, okrugle stolove, festivale, sajmove, panele, seminare, sportske manifestacije te dodjele nagrada. Posebno možemo istaknuti Večernjakovu ružu, Gospodarstvenika i gospodarski događaj godine, OPG Zlata vrijedan te seriju konferencija Poslovni uzlet na kojoj je radila od 2016. do 2019.. U PROteamu izuzev koordinacije projekata, aktivno radi i na prodaji, marketingu i upravljanju društvenim mrežama. Kaže: Što nije objavljeno, nije se dogodilo!

Gideon Čačković – Gigi

U svijetu video, audio, light produkcije ušao je sasvim slučajno prije 13 godina iz znatiželje, i želje za novim iskustvima. Tih, povučen i pomalo samozatajan u privatnom životu, no što se tiče posla i rukovanja tehnikom pokazuje pravo lice. Ništa mu ne predstavlja problem i sasvim je svejedno radi li se o video opremi, audio opremi, lightu ili pak IT opremi. Željan znanja i učenja uvijek istražuje , želi biti u toku sa tehničkim dostignućima te uporabom tehnike i novim tehnologijama u produkciji. Želja za novim potaknula ga je da počne eksperimentirati sa programima za 3D izradu virtualnih studija, što se pokazalo kao „pun pogodak“ dolaskom online događanja. Izradom virtualnih 3D studija za potrebe klijenata u online događanjima, ponovno je pokazao da zajedno sa ostatkom tima daje dodatnu vrijednost produkciji i klijentima. Njegovo znanje i entuzijazam pokazao se, do sada u nebrojenim odrađenim gažama. Bilo da se radi o postavljanju jednog uređaja na maloj gaži ili pak šleper opreme na velikim i kompliciranim gažama. Samo nebo mu je granica!

Dejan Veličković – Deka

Veteran u tehničkoj produkciji, aktivan preko 20 godina. Njegova najveća ljubav je video produkcija .
S obzirom na njegov dugi staž, prošao je sve segmente video produkcije, video opreme, ekrana, projektora, plazmi, LED tv uređaja, LED screenova, video režije ali i video/audio montaže. Izuzev videa, nije mu strano niti upravljanje audio te light kao niti IT opremom. U dugogodišnjoj karijeri neizostavan je faktor u odradi velikih projekata i gaža kao i tradicijskih projekata (kazalište Ulysis na Brijunima, razne kazališne predstave kazališta Komedija, video projekcije na Zagrebačkim fontanama ,mapping projekcije na Festivalu svijetla Zagreb, korporativnim eventima…. ).
Komplikacije i rješavanje naizgled nerješivih problema u tehničkoj produkciji njegova su strast i samo njemu poznatim kombinacijama otklanja nerješive probleme i zahtjevne situacije. Za Dejana vrijedi uzrečica kao i za kvalitetna vina “Što stariji to bolji“.

Timmothey Teofil Čačković – Timi

Tipičan predstavnik mladih generacija – tehnika mu ne predstavlja nikakav problem I rad na njoj mu predstavlja užitak.
Povremenim radom u produkciji stekao je osnovna znanja da bi u zadnjih 4 godine aktivno u poslu formirao sebe u kvalitetnog tehničara kojem niti jedna oprema i upravljanje njom ne predstavlja problem. Nema tog problema koji ne može riješiti na njemu svojstven i zaigran način. Podjednako se snalazi na video, audio, light opremi. Međutim, pojavom online događanja posebno se aktivirao za IT segment i odradu online projekata. Voli eksperimentirati i istraživati novo u svijetu tehnologije I online-a. Moramo naglasiti, kako je Timi omiljen među klijentima! Pred Timmotheyem je još puno velikih projekata I gaža – on je budućnost.

Tomislav Drnić

Informatika je njegova ljubav i strast. Završava studij Visit smjer računalni sustavi.Neodlučan je kod odgovora na pitanje što više voli software ili hardware. Neumoran je u upijanju znanja i novih stvari u svijetu tehnologije, stalno istražuje i prati novosti u tom segmentu. Bavio se izradom praktičnih radova u području elektrotehnike.Pametni satovi, mobiteli, led tv-i za njega nisu samo uređaji – istraživat će do najsitnijih detalja da sazna što novi model nudi te zašto je bolji od prošlog modela. Njegov moto: moderni svijet se zasniva na nulama i jedinica.

Joel Čačković Joja

Službeno najkraće član našeg tima, ali zato fizički najveći u timu a vjerojatno i najsnažniji. Joel je kao vanjski suradnik s nama odradio popriličan broj manjih ili većih gaža i tamo učio osnove posla.Pozorno sluša starije kolege, prati njihov rad s opremom te upija svaki savjet koji dobije. Još uvijek nije odlučio u kojem smjeru bi išao sa specijalizacijom pa ga učimo videu, audiu i lightu.
U slobodno vrijeme obožava vožnju biciklom kao i šetnje sa psima.
Vrijeme će pokazati u kojem smjeru će ići naš Joja!

Zainteresirani ste za neku od naših usluga? Javite nam se!