Znanstveni kvart 2017. – PROGRAM

ŠESTODNEVNA EDUKACIJA I ZABAVA NA INTERLIBERU


Program Znanstvenog kvarta je spreman za sve koji se žele dobro zabaviti i uz to nešto i naučiti!

U sklopu bogatog 6-dnevnog programa, posjetitelji će naučiti kako prognozirati vrijeme, ali i kako izolirati svoju DNA. Upoznat će se s radom geologa i s njima pokušati složiti kostur Apatosaurusa. Bit će prilike i za otkrivanje misterija zvan mozak, izradu vodomara i šivanje bakterija te uživanje u kemijskim pokusima i matematičkim igrama. Posebno iznenađenje je jedinstveno robotsko lutkarsko kazalište koje su osmislili i izradili zagrebački srednjoškolci. A troje renomiranih hrvatskih znanstvenika, dr. sc. Saša CECI, doc.dr.sc. Vladimir STILINOVIĆ te doc.dr.sc. NIKOLA POLJAK, otkrit će nam svoj odgovor na pitanje – znanstvenik: fora ili noćna mora?

Osim pokusa i radionica, posjetitelji će imati prilike iskusiti i tehnološke inovacije te se odmoriti i zabaviti u Kvartovskom zabavnom parku.

Za sada provjerite što se nudi u Školici gdje su u ponudi radionice za osnovnoškolski uzrastOPISI RADIONICA Svoje mjesto rezervirajte na https://goo.gl/forms/HPIKKbdfHQ7BZd3l1

Dođi u Znanstveni kvart, bez straha pitaj i eksperimentiraj!

Za više informacija, slobodno se obratite na kontakte projektnog tima:
jelena.filipaj@proteam.hr / 091 2288 925
bojmark@gmail.com / 098 9057 354


Organizator projekta je Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom dok je izvršni realizator Produkcijski tim.