O nama

Projektni tim

PROteam je nastao okupljanjem iskusnih producenata, kreativaca i voditelja projekata koji su osjetili zov novih poslovnih izazova.

Dejan Brcković

Preko jednog cijelog desetljeća u video i event produkciji. Kao producent započinje karijeru u izvršnoj produkciji TV serije “Kazalište u kući” te nastavlja organizirajući snimanja brojnih promotivnih filmova i TV reklama za renomirane hrvatske tvrtke i agencije. Osim u video produkciji, profesionalno iskustvo stječe i u organizaciji, odnosno izvršnoj produkciji različitih događanja poput “Noći gutača reklama”, međunarodne multimedijalne izložbe “Be CROative”, turneje filmskih projekcija “Nautic Cinema”,… Želja za novim izazovima dovodi ga na čelo tvrtke specijalizirane za najam tehničke opreme i tehničku podršku koju u manje od dvije godine svrstava u jednu od uspješnih na hrvatskom tržištu. Danas je vlasnik tvrtke Produkcijski tim u kojoj je i izvršni producent.

Jelena Filipaj

Diplomirana profesorica stranih jezika, početno agencijsko iskustvo stekla u marketinškoj agenciji Unex sudjelujući u razvoju komunikacijskih strategija vodećih hrvatskih i međunarodnih tvrtki. Sa završenim General management programom u sklopu Bled School of Management specijalizirala se u području organizacije i menadžmenta što joj je uveliko pomoglo u daljnoj poslovnoj karijeri koju nastavlja u kreativno-produkcijskoj tvrtki Aquis u kojoj je, kao voditelj posebnih projekata, sudjelovala u realizaciji promotivnih projekata različitih profila. Od 2011. je aktivno angažirana na neprofitnim projektima popularizacije znanosti koje je zajedno s kolegama-entuzijastima osmišljavala i provodila na području cijele Hrvatske. Jedan od takvih projekata je i “Znanstveni piknik”, najposjećeniji hrvatski popularnoznanstveni događaj na otvorenom, čiji je voditelj i programski koordinator bila prve dvije godine. Početkom 2014. je krenula u nove izazove pridruživši se Produkcijskom timu.


Goran Pavičić

Poduzetnik i kreativac u duši, svoju karijeru započinje kao producent događanja te se već u prvim danima susreće s izazovima velikih projekata kao što su “Kupujmo hrvatsko” i “Zlatna kuna”. Vrlo brzo odlučuje prihvatiti izazove poduzetništva te pokreće svoju event agenciju – Pago Com. Njegova dječačka znatiželja i razigranost tjeraju ga na stalno istraživanje novih mogućnosti pa se tako 2011. pridružuje projektnom timu “Jadranske igre” kao tehnički producent te doprinosi da se projekt plasira na TV i postane jedan od najgledanijih ljetnih TV show emisija HTV-a. Idejni je začetnik i kreativac novog programa usluga i proizvoda na napuhavanje kojeg je ponudio tržištu pod brandom Pagotent.

Ivan Ferić

WEB dizajner s diplomom otvorenog učilišta Algebra, već dugi niz godina profesionalno se bavi segmentom promotivnih artikala i poslovnih poklona. Krajem 2014. godine taj dio svoje karijere odlučio je pretvoriti i u vlastiti poslovni izazov te pokreće tvrtku specijaliziranu za prezentacijske sustave, promotivne artikle i poslovne poklone – GIFTICO. Ivan Ferić je također i pasionirani sportaš, a svoje slobodno vrijeme posvećuje najmlađoj generaciji sportaša kao trener dječje škole hokeja na ledu u zagrebačkom klubu Mladost.