Još jedan PROteam projekt dobio nagradu!

SPORTO Award nagradom nagrađen je ParaBOX, jedinstveni senzorij.

Projekt podrške hrvatskim paraolimpijcima dobio je “SPORTO Awards” nagradu za najbolje sponzorstvo u sportu u Hrvatskoj 2019. godine

Radi se o događajima na otvorenom koji su se sastojali od posebno osmišljenog i izrađenog senzorija pod nazivom ParaBOX u kojem su, u potpunom mraku, posjetitelji mogli iskusiti izazove s kojima se svakodnevno susreću paraolimpijci, ali i ostale osobe s invaliditetom.

Osim toga, posjetitelji su mogli upoznati hrvatske paraolimpijce i okušati se u sportskim disciplinama u kojima će se oni natjecati na Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Pet hrvatskih gradova, pet ambasadora paraolimpizma, 2000 prijeđenih kilometara i preko 1000 posjetitelja koji su se odvažili izazvati svoja osjetila i na jedan mali trenutak iskusiti kako je biti sportaš s invaliditetom brojke suovog projekta.

Projekt je ostvaren u suradnji s tvrtkom VETTURELLI za koju smo osmislili vizualni identitet, koncept i realizaciju ParaBOX senzorija te proveli tehničku produkciju projekta u pet hrvatskih gradova.

Presretni smo što je trud svih uključenih u projekt prepoznat i nagrađen! 


Ovaj edukativno-iskustveni projekt osmislila je tvrtka Vetturelli za Allianz Hrvatska koja u suradnji s Hrvatskim paraolimpijskim odborom – Paraolimpijac mijenja percepciju paraolimpijskog sporta u Hrvatskoj još od 2011. godine.

Više o projektu na www.allianz.hr/parabox/